Ashangers van Atlantis Memorials bij Gedenk Idee (2024)

Ashangers van Atlantis Memorials bij Gedenk Idee (1)

Een uitgebreide collectie

Met onze herinneringssieraden bieden we nabestaanden de mogelijkheid om een overleden dierbare op geheel persoonlijke wijze te herinneren. Ieder mens is anders en ook smaken verschillen, daarom bieden wij een zeer gevarieerd aanbod aan herinneringssieraden. Onze collectie met herinneringssieraden is opgedeeld in overzichtelijke hoofdrubrieken waar u inspiratie vindt voor alle soorten herinneringssieraden die er zijn.

Assieraden
In onze fraaie collectie assieraden vindt u sieraden die beschikken over een klein askamertje. Hierin kan een kleine symbolische hoeveelheid as van een overleden dierbare worden bewaard. De assieraden bieden nabestaanden de mogelijkheid om een dierbare dichtbij zich te dragen. Al onze assieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Vrijwel al onze assieraden worden met de hand gemaakt door onze ambachtelijke vakmensen. Bijzonder is ook dat de assieraden voor anderen niet te herkennen zijn als een asbestemming. De drager kan daardoor helemaal zelf bepalen of hij/zij met anderen wil delen dat het gaat om een extra waardevol sieraad.

Bekijk onze collectieashangers, in deze hangers kan een kleine hoeveelheid as worden bewaard. Heel mooi zijn ook deasbedelswaar we een zeer uitgebreide collectie van hebben. Neem rustig de tijd om een goede indruk te krijgen van de verschillende vormen en kleuren waar u uit kunt kiezen.

Vingerafdruk sieraden
Onzevingerafdruk sieradenworden gemaakt door onze partner Atlantis Memorials. Nabestaanden dragen hiermee een heel persoonlijk sieraad waarin de vingerafdruk van een overleden dierbare is gegraveerd. Dit gebeurt aan de hand van een digitale vingerafdruk die u ons kunt aanleveren. De vingerafdruk wordt diep in het sieraad gegraveerd om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Net als al onze andere herinneringssieraden zijn ook onze vingerafdruk sieraden perfect afgewerkt.

Het is ook mogelijk om een assieraad te laten voorzien van een vingerafdruk. Dat maakt het een heel persoonlijk en uniek herinneringssieraad omdat zowel de as als de vingerafdruk unieke herinneringen zijn aan een overleden dierbare. Bekijk hiervoor onze collectieassieraden met vingerafdruk. U vindt daar onder andere ashangers en asringen.

Op al onze vingerafdruk sieraden zit een levertijd van 4 tot 6 weken. Deze tijd hebben we nodig omdat de vingerafdruk sieraden alleen op bestelling gemaakt kunnen worden. Wilt u weten hoe u een digitale vingerafdruk kunt maken van de vinger van een overledene? Neem daarvoor contact met ons op. Onze adviseurs kunnen u uitleggen wat er voor nodig is om de vingerafdruk te maken en hoe dit in zijn werk gaat.

Ashanger medaillon Hart met zirkonia en vingerafdruk 24x21mm

Ashanger medaillon Hart met zirkonia en vingerafdruk in zilver. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

330,00

Ashanger Atlantis Memorials 20x17mm

Ashanger 20x17mm in Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij de gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

145,00

Ashanger medaillon Hart in zilver met vingerafdruk 24x22mm

Ashanger medaillon 24x22mmin zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

290,00

Ashanger Ovaal met pootafdruk van Atlantis Memorials 30x18mm

Ashanger Ovaal met pootafdruk 30x18mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

135,00

Ashanger Kluif van Atlantis Memorials 12x22mm

Ashanger Kluif12x22mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

125,00

Ashanger medaillon in zilver met vingerafdruk 31x29mm

Ashanger medaillon 31x29mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

290,00

Ashanger Atlantis Memorials 31mm + zirkonia

Ashanger 31mm in Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Bij dit gedenksieraad is het collier bevestigd aan 2 ophangoogjes. Dit collier is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Graveren Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij de gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

205,00

Ashanger Bol van Atlantis Memorials 12x22mm

Ashanger Bol17x11mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of een Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

105,00

Ashanger in zilver met vingerafdruk 20x17mm

Ashanger 20x17mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking mat

280,00

Ashanger Hart van Atlantis Memorials 14x12mm

Ashanger Hart17x11mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

125,00

Ashanger Vlam in zilver met vingerafdruk 21x11mm

Ashanger Vlam 21x11mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking mat

250,00

Ashanger Vlam van Atlantis Memorials 21x11mm

Ashanger Vlam21x11mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij de gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

145,00

Ashanger Atlantis Memorials Flesje 24x8mm

Ashanger Traan24mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij de gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

145,00 130,50

Ashanger Hoefijzer van Atlantis Memorials 25x24mm

Ashanger Hoefijzer25x24mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

125,00

Ashanger in zilver met vingerafdruk 21x9mm

Ashanger 21x9mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking mat

250,00

Ashanger Atlantis Memorials 21x9mm

Ashanger 24x8mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij de gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

145,00 130,50

Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk 17x17mm

Ashanger Hart 17x17mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

250,00

Ashanger Hart 18x13mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

169,00

Ashanger Ovaal met pootafdruk van Atlantis Memorials 22x13mm

Ashanger Ovaal met pootafdruk22x13mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking gematteerd

125,00

Ashanger Ster in zilver met vingerafdruk 16x16mm

Ashanger Ster16x16mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

250,00

Ashanger clinder 38x6mm met 14k geelgouden sluiting

Ashanger cilinder 38x6mm met geelgouden 14 karaat sluiting. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend + goudband

279,00

Ashanger Ichthus in zilver met vingerafdruk 27x12mm

Ashanger "Ichthus"27x12mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

240,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

Ashanger Ankh in zilver met vingerafdruk 28x18mm

Ashanger Ankh28x18mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtes en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

250,00

Ashanger Hond van Atlantis Memorials 23x12mm

Ashanger Hond23x12x4mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking gematteerd

125,00

Ashanger Kruis in zilver met vingerafdruk 26x20mm

Ashanger Kruis26x20mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

250,00

Ashanger Rond van Atlantis Memorials 20x16mm

Ashanger Rond met kattenpootjes20x16x5mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking gematteerd

125,00

Ashanger Duif in zilver met vingerafdruk 25x22mm

Ashanger Duif25x22mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

280,00

Ashanger Druppel Atlantis Memorials 20x10mm

Ashanger Druppel 20x10mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

170,00

Ashanger Klaver in zilver met vingerafdruk 18x20mm

Ashanger Klaver18x20mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver.Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

250,00

Ashanger Rond 22x17mm met Poes van Atlantis Memorials

Ashanger Rond met Poes22x17mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

135,00

Ashanger Flesje in zilver met vingerafdruk 22x14mm

Ashanger Flesje22x14mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

280,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

Ashanger medaillon Atlantis Memorials 24x21mm + zirkonia

Ashanger medaillon24x21mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

230,00

Ashanger Rond 23x17mm met dierenpootjes van Atlantis Memorials

Ashanger Rond met dierenpootjes in zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

135,00

Ashanger in zilver met vingerafdruk 17x8mm

Ashanger 17x8mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking mat

250,00

Ashanger medaillon Atlantis Memorials 24x22mm

Ashanger medaillon24x22mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

185,00

Ashanger Ovaal 22x14mm met dierenpootjes van Atlantis Memorials

Ashanger Ovaal met dierenpoten22x14mmin zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

135,00

Ashanger medaillon Atlantis Memorials 31x29mm

Ashanger medaillon 31x29mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

185,00

Ashanger Sail Away in zilver met vingerafdruk 20x11mm

Ashanger Sail Away 20x11mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Het collier is inclusief de prijs. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking mat

250,00

Ashanger Hart met dierenpoten 16x16mm van Atlantis Memorials

Ashanger Hart met dierenpoten16x16mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Ashanger Rond in zilver met vingerafdruk 19x19mm

Ashanger Rond19x19mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Het collier is inclusief de prijs. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

205,00

Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk 19x19mm

Ashanger Hart19x19mm in zilver met vingerafdruk. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtesen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Het collier is inclusief de prijs. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

230,00

Ashanger Hart van Atlantis Memorials 17x17mm

Ashanger Hart 17x17mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of een Schrijfletter. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00 130,50

Ashanger Ster met kluif 16x17mm van Atlantis Memorials

Ashanger Ster met kluif16x17mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

135,00

Ashanger Ster van Atlantis Memorials 16x16mm

Ashanger Ster16x16mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Ashanger Traan met dierenpootjes 19x11mm van Atlantis Memorials

Ashanger Traan met dierenpootjes19x11mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Ashanger Yin Yang in zilver met vingerafdruk + zirkonia 23x18mm

Ashanger Yin-Yang23x18mm in zilver met vingerafdruk + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtes en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling. D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

299,00

Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk + zirkonia 25x19mm

Ashanger Hart 25x19mm in zilver met vingerafdruk + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtes en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver,hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Vingerafdruk: Uwdigitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen metPostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen ! - Voor een vingerafdruk in inkt:Scant u deze in met minimaal 300dpi - Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Let op, uitlopend produkt , bel voor beschikbaarheid D E T A I L S materiaal sterling zilver afwerking glanzend

380,00

Ashanger met dierenpoot 23x14mm van Atlantis Memorials

Ashanger met dierenpoot23x14mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Ashanger Vis van Atlantis Memorials 27x12mm

Ashanger Vis27x12mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletterof Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. Let op: uitlopend assortiment, bel ons voor beschikbaarheid. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

139,00

Ashanger Ankh in zilver van Atlantis Memorials 28x18mm

Ashanger Ankh28x18mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletterof Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Bedel met poezen 14x14mm van Atlantis Memorials

Bedel van zilver met askamer en poezen gravure. Deze zilveren bedel 14x14x7mm en speciaal gemaakt als herinnering aan uw dierbare huisdier. Elke bedel is van 925 Sterling zilver, dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad.Het sieraad heeft een kleine schroefdopsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten in onze kleine showroom in Oosterland. Een bijpassende armband van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar vanaf 49Euro. Deze zilveren armband heeft een glad slangenmotief en leverbaar in verschillende lengtes. De dikte van deze armband is ongeveer 3mm en heeft een karabijnslotje. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking gecombineerd

135,00

Ashanger Kruis in zilver van Atlantis Memorials 26x20mm

Ashanger Kruis26x20mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletterof Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Bedel met dierenpoten 13x13mm van Atlantis Memorials

Bedel van zilver met askamer en dierenpoten. Deze zilveren bedel 14x14x7mm en speciaal gemaakt als herinnering aan uw dierbare huisdier. Elke bedel is van 925 Sterling zilver, dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad.Het sieraad heeft een kleine schroefdopsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten in onze kleine showroom in Oosterland. Een bijpassende armband van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar vanaf 49Euro. Deze zilveren armband heeft een glad slangenmotief en leverbaar in verschillende lengtes. De dikte van deze armband is ongeveer 3mm en heeft een karabijnslotje. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking gecombineerd

135,00

Ashanger Duif in zilver van Atlantis Memorials 25x22mm

Ashanger Duif25x22mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

170,00

Bedel met kluifjes 14x14mm van Atlantis Memorials

Bedel van zilver met askamer en hondenkluifjes. Deze zilveren bedel 14x14x6mm en speciaal gemaakt als herinnering aan uw dierbare huisdier. Elke bedel is van 925 Sterling zilver, dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad.Het sieraad heeft een kleine schroefdopsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten in onze kleine showroom in Oosterland. Een bijpassende armband van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar vanaf 49Euro. Deze zilveren armband heeft een glad slangenmotief en leverbaar in verschillende lengtes. De dikte van deze armband is ongeveer 3mm en heeft een karabijnslotje. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

125,00

Ashanger Vlinder in zilver van Atlantis Memorials 14x19mm

Ashanger Vlinder14x19mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

170,00

Bedel driehoek met kluifjes 13x13mm van Atlantis Memorials

Bedel van zilver met askamer en hondenkluifjes. Deze zilveren bedel 13x13x7mm en speciaal gemaakt als herinnering aan uw dierbare huisdier. Elke bedel is van 925 Sterling zilver, dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad.Het sieraad heeft een kleine schroefdopsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten in onze kleine showroom in Oosterland. Een bijpassende armband van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar vanaf 49Euro. Deze zilveren armband heeft een glad slangenmotief en leverbaar in verschillende lengtes. De dikte van deze armband is ongeveer 3mm en heeft een karabijnslotje. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

125,00

Bedel van zilver Poes & Muis. Deze zilveren bedel 14x14x9mm en speciaal gemaakt als herinnering aan uw dierbare huisdier. Elke bedel is van 925 Sterling zilver, dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat.Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad.Het sieraad heeft een kleine schroefdopsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten in onze kleine showroom in Oosterland. Een bijpassende armband van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar vanaf 49Euro. Deze zilveren armband heeft een glad slangenmotief en leverbaar in verschillende lengtes. De dikte van deze armband is ongeveer 3mm en heeft een karabijnslotje. Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

135,00

Ashanger Klaver in zilver van Atlantis Memorials 20x18mm

Ashanger Klaver20x18mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Ashanger in zilver van Atlantis Memorials 17x8mm

Ashanger 17x8mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

145,00

Ashanger Sail Away in zilver van Atlantis Memorials 20x11mm

Ashanger Sail Away20x11mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

145,00

Ashanger Buis in zilver van Atlantis Memorials 32x6mm

Ashanger Buis32x6mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

145,00

Ashanger Beertje in zilver van Atlantis Memorials 23x14mm

Ashanger Beertje23x14mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking mat

169,00

Ashanger Hart in Barokstijl in zilver van Atlantis Memorials 23x20mm

Ashanger Hart in Barokstijl 23x20mmin Sterling zilver. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I LS materiaal Sterling zilver afwerking mat en glanzend

185,00

Ashanger Ster + zirkonia in zilver van Atlantis Memorials 16x16mm

Ashanger Ster 16x16mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

169,00

Ashanger Kruis in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 26x20mm

Ashanger Kruis26x20mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

229,00

Ashanger Duif in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 19x21mm

Ashanger Duif 19x21mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. Let op, uitlopend produkt , bel voor beschikbaarheid D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

169,00

Ashanger Vlinder in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 19x13mm

Ashanger Vlinder19x13mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. Let op, uitlopend produkt , bel voor beschikbaarheid D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

205,00

Ashanger Klaver in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 19x26mm

Ashanger Klaver 19x26mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

229,00

Ashanger Hart in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 18x24mm

Ashanger Hart18x24mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

185,00

Ashanger Hart in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 17x19mm

Ashanger Hart17x19mmin Sterling zilver + zirkonia. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Dit hartje heeft een stevig ophang-oogje voor het collier. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal Sterling zilver afwerking glanzend

249,00

Ashanger Rond in zilver + zirkonia van Atlantis Memorials 24x19mm

Ashanger Rond 24x19mm in Sterling zilver + zirkonia hart. De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korterof langer collier ook leverbaar ! Graveren Het graveren van uwgedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd vanca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. Detekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestelgegevens. D E T A I L S materiaal 925 Sterling zilver afwerking glanzend

319,00

Ashangers van Atlantis Memorials bij Gedenk Idee (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6131

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.